Bellen met Gravenberch

Op dit moment zijn we vanwege de corona maatregels beperkt telefonisch bereikbaar.
Wilt u een wijziging van zorg doorgeven dan kunt u het best direct contact opnemen met uw vaste hulp. Zij zal voor u het nodige in orde maken. Ook kunt u ons mailen. Alle e-mails worden snel en kundig verwerkt binnen 24 uur.

We zijn telefonisch te bereiken tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur
Op vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur.

Het telefoonnummer waarop we te bereiken zijn is: 088-5327700

We maken gebruik van een keuze menu.
Al onze gesprekken kunnen worden opgenomen voor de verbetering van onze kwaliteit en voor trainingsdoeleinden.

Kies optie 1:  Voor het aanmelden van een nieuwe zorgvraag.

Kies optie 2:  Als u een bestaande cliënt bent en vragen heeft over uw zorg of een wijziging wil doorgeven.

Kies optie 3:  Als u een zorgaanbieder bent of een gemeente instelling

Voor overige vragen, kunt u gewoon aan de lijn blijven.

Ook kunt u na het beluisteren van de boodschap een terug bel verzoek inspreken.
Spreek dan heel duidelijk uw naam en telefoonnummer in en waar uw vraag over gaat.
Omdat het doorgaans heel druk kan zijn proberen wij u binnen 24 uur terug te bellen.

Onze bereikbaarheid

De Planning is:

Neem altijd eerst contact op met uw vaste hulp.

• Bereikbaar: Maandag tot en met Donderdag van 10.00 tot 15.00 uur en op Vrijdag tot 12:00 uur
  • We zijn iedere dag tussen 12:00 en 13:00 uur telefonisch niet bereikbaar.
  • U kunt ons ook een email sturen. Hier reageren we vaak veel sneller op en hebt u binnen enkele ogenblikken al een antwoord op uw vraag. Mail uw vraag naar: planning@stichtinggravenberch.nl

Ledenservice

Wenst u lid te worden dan heten wij u van harte welkom.

U geniet van vele voordelen als lid van Stichting Gravenberch.
Wilt u meer weten stuur ons dan een e-mail: ledenservice@stichtinggravenberch.nl

b_testimonial01-300x214