AGB-Code

Secretariaat

2719 EP Zoetermeer

Maandag tot Donderdag

09:00 - 15:00
Klantenservice
088-532 77 00
Welkom bij Stichting Gravenberch, het steunpunt voor uw Thuiszorg.

AGB-Code

Secretariaat

2719 EP Zoetermeer

Maandag tot Donderdag

09:00 - 15:00
Klantenservice
088-532 77 00

Diensten

Disabled

Zelfredzaamheid

Daar waar de zelfredzaamheid
in het gedrang is gekomen, willen wij u de zorg uithanden nemen zodat de focus gelegd
kan worden op het stimuleren van herstel van de zelfstandigheid.
ondersteuning

Ondersteuning

Wilt u een deskundige een vraag voorleggen of uitgebreid praten, Stichting Gravenberch heeft haar zorg afgestemd op de maatwerkvoorziening, zoals hulp bij huishouding, begeleiding bij de administratie of een combinatie van diverse vormen van ondersteuning.
Het gezin

Het Gezin

We zijn er om gezinnen in de liefde voor het Koninkrijk van God voor te bereiden, op de komst van Jezus Christus. Het herkennen van de onderlinge kracht van man en vrouw door de steun van de kerk als vertegenwoordiger van het huis.
Counseling

Pastorale zorg

De gemeente is als een lichaam. Als leden van de gemeente van Christus worden we opgeroepen om oog te hebben voor elkaar en in elkaars zorgen en vreugden te delen.Dit kan op heel ongedwongen en informele manier gebeuren, gewoon door met elkaar als gemeenteleden mee te leven.
kinderen zorg

Jongeren zorg

Kinderen behoren een vrije geest te hebben en dienen we ze in hun geloof niet te belemmeren om te kunnen aanvaarden wat ze door hun ouders geleerd wordt. Dit bouwt hen zowel geestelijk als in hun geloof en zelfvertrouwen op.
Care-Elderly270x135

Ledenvervoer

Niet veel ouderen reizen graag met de Regio taxi omdat het tijdrovend is. De reis duurt vaak te lang en te vermoeiend. Leden van Stichting Gravenberch worden zonder een omweg van en naar hun bestemming gebracht en of opgehaald. Dit maakt uw reis plezieriger.
dagbesteding270x135

Dagbesteding

De door ons professioneel opgeleiden kunnen uw dagbesteding volledig inplannen samen met u coördineren en de omschreven doelen vastleggen in een ondersteuningsplan. Zorg, gaat over de zorg voor de mens welke bij ons centraal staat.
happy-family270x135

Eigen bijdrage

Als lid van Stichting Gravenberch betaald u in sommige gevallen geen eigen bijdragen. U valt dan onder de verantwoordelijkheid van de pastorale zorg.
Top
WhatsApp WhatsApp us