AGB-Code

2801 DD GOUDA

Maandag tot Donderdag

Klantenservice
Welkom bij Stichting Gravenberch, het steunpunt voor Pastorale Thuiszorg.
18 November 2019

AGB-Code

2801 DD GOUDA

Maandag tot Donderdag

Klantenservice

Ledenvervoer

Ledenvervoer is bedoeld voor onze leden die naar en van de kerk, dagbesteding of ziekenhuis gebracht en gehaald moeten worden. Ons vervoer wordt geheel door gekwalificeerd vrijwillig personeel verzorgt.

U betaald vanuit de Wmo vervoer een eigen bijdragen aan het CAK. Komt u niet in aanmerking voor een Wmo vergoeding in de kosten, dan gelden de zelfde Wmo-norm tarieven in uw gemeente voor het vervoer

helpdeskHeeft u een vraag? Wij helpen u graag verder 088-5327700

Reserveer tijdig
Ma tot Vr van af 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur
Zondag tot 09:00 uur (alleen naar de kerk)
Zondag na 13:00  uur kunt u NIET reserveren.

route kaart

Schoonhoven
Stolwijk
Waddinxveen

Verzoek om gebruik te maken van ons ledenvervoer

Niet veel ouderen reizen niet graag met de Regio taxi omdat het tijdrovend is. De reis duurt vaak te lang en om zo lang in de bus zitten is vermoeiend. Leden van Stichting Gravenberch worden zonder een omweg van en naar hun bestemming gebracht en of opgehaald. Dit maakt uw reis plezieriger.

Vul het onderstaande zo zorgvuldig mogelijk in. Als het u niet direct lukt dan kunt u ook contact opnemen met ons ledenservice. Zij helpen u graag met uw verzoek. Onze vervoersdienst wordt door vrijwilligers ingevuld die u met een particuliere auto vervoeren. Het kan ook zo zijn dat u met max. 2 andere personen vervoert wordt. In de regel zal dat niet zo vaak voorkomen. U wordt tijdig op de hoogte gesteld mocht dat het geval zijn.

Vermeld uw volledige naam
Vul hier het telefoonnummer in waarop u te bereiken bent.
Op welk adres moet u opgehaald worden
Wat is de woonplaats
Kies de gewenste tijd
Vul hier het adres in waar u heen gaat
Vul hier de postcode en woonplaats in
Moet u weer opgehaald worden
Kies de gewenste tijd
Bent u nog geen lid van Stichting Gravenberch, meld u zich dan eerst aan. Lid worden!
Uw Lidmaatschapsnummer of Klantnummer vindt u op uw Zorgpas. Hebt u nog geen Zorgpas ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice 088-532 77 00
WhatsApp WhatsApp us