Secretariaat Geen reacties

Stichting Gravenberch, Zuidelijk Halfrond 1 – 2801 DD Gouda

Stichting Gravenberch is onlangs per 1 december verhuist naar haar nieuwe locatie te Gouda.
Op het Zuidelijk Halfrond 1, is ze op de eerste etage gevestigd met veel meer ruimte voor de Planning en het Secretariaat.
Deze locatie leent zich goed om individuele en groepsgesprekken te voeren alsmede haar vergaderingen te voeren.
De vorige locatie was hier niet allemaal voor geschikt. Zo moest er steeds uitgeweken worden naar de Chocolade fabriek om vergaderingen te houden. We zijn blij met deze nieuwe locatie die veel meer mogelijkheden te bieden heeft en ook voor bezoekers met een rolstoel toegankelijk is.

Met de verhuizing is ook ons telefoonnummer gewijzigd. Er is nu een telefonische ingang voor eenieder.
Een keuze menu voorafgaand maakt het mogelijk om direct met de juiste afdeling in contact te komen.
Onze klantenservice beschikt over alle expertise om iedere cliënt snel en efficiënt te kunnen helpen met vragen over de zorg.
Heeft u vragen over de Wmo of bent u al een bestaande cliënt en wilt u uw afspraak wijzigen of annuleren dan kunt u gerust met de Klantenservice contact opnemen. Zij zullen u verder adviseren en u de juiste informatie verstrekken.

Ons nieuw adres is:
Zuidelijk Halfrond 1